CV storing Arnhem

Wat zijn de signalen van een CV storing? Valt uw CV ketel herhaaldelijk uit? Wordt het water steeds langzamer warm of komt er veel lawaai uit de ketel wanneer hij wordt opgestart? Grote kans dat er sprake is van een terugkerende CV storing. Staat er een code op het display van uw ketel? Deze code komt overeen met een lijstje met codes in de handleiding van uw ketel. Hier staat genoteerd wat u kunt doen, bijvoorbeeld het resetten van de ketel.

CV storing Arnhem zelf verhelpen

Simpele problemen met uw ketel kunnen worden opgelost door bijvoorbeeld de radiatoren te ontluchten, of door de ketel bij te vullen. Bij een terugkerende storingscode is het echter raadzaam om een CV monteur te raadplegen. Deze inspecteert uw ketel en herstelt het probleem, u voorkomt hiermee dat de ketel ernstiger beschadigd raakt en u wellicht een CV reparatie nodig heeft.

De volgende checklist kunt u gebruiken om zelf een CV storing te verhelpen:

  • Stekker van de CV ketel in stopcontact? Staat er spanning op?
  • CV ketel op druk controleren. (tussen 1,5 en 2,0 bar)
  • Staat uw gaskraan open?
  • Voor combiketels: staat er niet een kraan open die warm water vraagt?
  • Staan er genoeg radiatoren open?
  • Probeer uw CV-installatie te ontluchten.
  • Staat uw kamerthermostaat hoog genoeg?
  • Heeft u de CV ketel gerest?

Woont u in Arnhem of omgeving en is er sprake van een CV storing die u niet zelf verholpen krijgt? Neem dan contact met Hrair installatiebedrijf op, we staan 24/7 voor u klaar.

CV storing Arnhem laten verhelpen

Uw CV storing in Arnhem snel verholpen door de ervaren cv monteurs van Hrair installatiebedrijf. Wij laten u niet lang in de kou staan. We begrijpen als geen ander dat u wilt dat de ketel snel weer werkt zoals het hoort. Daarom staan wij dag en nacht paraat, 365 dagen per jaar! Dus ook als er midden in het weekend of op een feestdag een CV storing optreedt kunt u onze hulp inschakelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel ons op 026 - 200 62 21 en maak meteen een afspraak. Of vul ons contactformulier in en dan hoort u spoedig van ons.