CV storing in Arnhem?

Valt uw CV ketel herhaaldelijk uit? Wordt het water steeds langzamer warm of komt er veel lawaai uit de ketel wanneer hij wordt opgestart? Grote kans dat er sprake is van een terugkerende CV storing. Staat er een code op het display van uw ketel? Deze code komt overeen met een lijstje met codes in de handleiding van uw ketel. Hier staat genoteerd wat u kunt/moet doen, bijvoorbeeld het resetten van de ketel.

Simpele problemen met uw ketel kunnen worden opgelost door bijvoorbeeld de radiatoren te ontluchten, of door de ketel bij te vullen. Bij een terugkerende storingscode is het echter raadzaam om een CV expert te raadplegen. Deze inspecteert uw ketel en herstelt het probleem, u voorkomt hiermee dat de ketel ernstiger beschadigd raakt! Woont u in Arnhem of omgeving en is er sprake van een CV storing? Neem dan contact met ons op, we staan 24/7 voor u klaar.

24/7 hulp!

Wij laten u niet lang in de kou staan. We begrijpen als geen ander dat u wilt dat de ketel snel weer werkt zoals het hoort. Daarom staan wij dag en nacht paraat, 365 dagen per jaar! Dus ook als er midden in het weekend of op een feestdag een CV storing optreedt kunt u onze hulp inschakelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!